Zaterdag ochtend om 0900 werd iedereen op Schiphol verwacht, gelukkig was iedereen mooi optijd (behalve Pepijn die 45 minuten in de file had gestaan), want met allerlei knuppels, ballen en medische voorzieningen een reisboeken is nog altijd een hele kunst om alles in het vliegtuig te krijgen.

 

Ruim een uur voor we konden boarden zaten gelukkig  met z’n alle aan de andere kant van de douane en met een kop koffie of een cola’tje aan de gate. Overigens vertrok het vliegtuig pas een uur te laat maar al met al een prima rustig vertrek.

 

 

 

 

 

Na een voorspoedige reis waar iedereen wel een paar uurtjes lekker had geslapen kwamen we rond 15.00 aan op vliegveld YYZHier warden we opgevangen door de Mike van de Ontario Blue Jays (het regio team van Ontorio want een soort onderteam van de Blue Jays is) en tot onze grote verassing stond er een echte klassieke, glimmende schoolbus op ons te verwachten om ons tot dienst te zijn deze dagen in Toronto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het hotel bestaat uit twee kleine flatgebouwtjes van 2 verdiepingen (de kamers) met daar
tussen een grote binnenplaats met spelcomputers, zwembad, sauna en sportschool. Wellicht dat we morgen dit eens van wat dichterbij gaan bekijken. Maar na een snelle hap in een van de gelegenheden naast het hotel werd het tussen 9 en 10 uur locale tijd heel erg stil in het hotel….